SATURDAY ADVENTURES

30/05/15

Den senaste lördagen var ganska normal och inte väldigt händelserik. Vaknade tillräckligt sent för att se när min familj åkte iväg till HKFC eftersom min lillebror Daniel hade fotbollsmatcher. Tog en lugn morgon och såg på några avsnitt Castle. Hoppade sedan i en taxi för att träffa min familj för att kolla på de resterande matcherna i Soccer Sevens. Det är ett event mycket likt Rugby Sevens. Enda skillnaden är ett det är olika sporter och Rugby är enormt mycket större. Det kommer alltså kända lag från olika ställen, mestadels UK, med spelare som är yngre och inte väldigt erfarna. Några av de som spelade var bl.a Newcastle, Stoke City, Atletico Madrid och Westham.

En väldigt viktig sak att nämna om Hong Kong är dock hettan. Det finns inte en chans att man kan bara sitta ute på sommaren utan ett svettas flera hinkar svett. Temperaturen ligger på litet över 30 grader varje dag men fukten på runt 80-90% vilket gör värmen nästa outhärdlig.

Efter matcherna gick i alla fall jag och mamma, svettiga och halvsura, hem. Vi köpte Sushi på vägen och slutade dagen väldigt lugnt.
//hittade svensk cider i en butik och blev så glad och tyckte flaskm var så fin//