my heros

Har ni sett Story Of My Life videon ännu? Om inte tycker jag ni ska göra det direkt!!! Just, oh my god so much feels, my boys is all grown up *.* Nu ska jag bara ligga i min säng och gråta, så mycket. Ha en bra kväll och lyssna på Story of my life så mycket!!! We're gonna break the record together, kom igen nu!
 
 

helgen

Hejsan, 
idag är det Söndag och jag mår förfärligt. På fredg var hoppade jag av bussen i stan och åt på Subway med Ine. Efter stund kom Linn också och vi gick till Sweet Wasa och åt ännu mer, fast jag drack bara te. Sen gick jag och Linn och köpte naturgodis och sen gick vi och mötte upp mamma och sen åkte vi hem till oss. Redan i bilen så kände jag mig lite krasslig men det var inget farligt. På kvällen var det ett disco för lågstadiet, jag och Linn for dit och var funktionärer och sen dansa vi lite och hade bara allmänt kul. Efter en timme  så kände jag mig ganska dålig och min hals bara brände så jag och Linn började gå hem. Vi satt på en film och åt vårt naturgodis och hade mysigt. Linn for hem och jag gjorde inte så mycket mer den kvällen. 

På lördag mådde jag ännu sämre och min hals var helt förfärlig men jag tvingade ändå mig själv att fara på orienteringsavlutningen eftersom jag skulle sjunga där. När jag kom hem efter det var jag helt slut och låg i sången resten av dagen typ. 

Inatt var inte heller så rolig, jag vaknade några gånger av att jag var så täppt i näsan och jag måste börja leta efter medicin. Jag vaknade klockan halv 8 och tänkte att det var onödigt att försöka somna om så jag gick ner och kokade en kopp te. Ett + är att min hals inte är så dålig mera så att jag kan svälja ordentligt så det är bra. Min dag kommer troligen inte vara så händelserik typ ligga på soffan, sova och äta.  

Visa fler inlägg