SOMMARTRÄFF

17-19/06
 
Varje år har pappas närmaste kompisar från universitet och deras familjer en sommarträff som vi brukar kalla det. I år for vi ut till en av deras villa nära Ekenäs och spenderade två dygn där. Vädret var väldigt mycket bättre en förväntat och vi lyckades slippa undan regn för det mesta. Tyvärr så kunde inte alla komma detta år men vi hade kul ändå. Dagarna bestod av att (försöka) prata norska, spela kort, äta och lyssna på halvfulla vuxen historier. 
 SPA NIGHT

14/07
 
Denna kväll spenderades med mina två favoriter i mitt badkar. Vi bara satt och tjejsnackade i fleeeera långa timmar med mat som vi hade köpt. Älskar att bara spendera kvalitetstid med mina finaste flickor och inte behöva oroa sig över någonting. När vi sen skulle sova in på natten låg vi bara tillsammans och gosa och försökte ta igen de kramar vi har missat under ett år hahah. 
 
 ÅMINNE BEACH PARTY 2k15

10/07
 
På fredagkväll förde mamma mig till Linn där både Tua, Emma och Fanny redan befann sig för att göra oss klara för Åminne. Jag tyckte i alla fall att det skulle bli jättekul att träffa alla människor som jag vanligtvis inte skulle träffa. När vi väl kom dit efter några timmar hos Linn så sprang vi bara runt och pratade med människor på olika håll. Kvällen i sig var riktigt bra och det var så otroligt fin natur och att se solnedgången vid vattnet var underbart. Det var också kul att se hur en ungdomsdans i Vasa är och inte bara behöva leva på andras historier.
 
Klockan 3 kom jag in genom dörren och somnade snabbt efter det. Det var nog länge sedan sängen har känts så skön och varm eftersom temperaturen låg på runt 10 grader hela kvällen.

Visa fler inlägg