Sista skoldagen !

Hej!
Idag var det ju sista dagen av lågstadiet. Dagen spendeades på stan men hela klassen. Vi cyklade till stan och sen fick vi bara gå runt. Klockan halv 11 möttes alla utanför McDonald's. Vi åt mat sponsrat av skolan och sen fick vi gå runt en stund till. Jag fick hem ett par shorts och ett halsband + 16 km cykling i benen. På tal om ben så vaxade mamma mina ben idag. Aaajj, undrar varför jag berättade det där men #yolo. Imorgon är det skolavslutning. Den dagen jag har gått och väntat på varje dag sedan jullovet tog slut. Äntligen kommer det vara över. Jag kommer att komma ihåg alla dagar då jag skulle ha kunnit brustit och bara storgråta för att jag har varit så arg och ledsen på min klass. Det har verkligen varit ett rent helvete ibland. Men jag kommer också komma ihåg alla de roliga stunder vi har haft tillsammans som lägerskolan och julfesten. När jag tänker efter skulle jag nog inte byta de här människorna mot någonting annat. Jag komme nog sakna dem allihop, men jag är verkligen jätteglad att vi får det efterlängtade sommarlovet som vi alla har förtjänat. Ni är bäst!

javetjääättesötabildermenyoloo

Stadeeen bitcheees

Hej!
Idag efter skolan tog jag och Hannah bussen in till stan. Vibgick runt en stund och åt frozen yoghurt. Efter någon timme kom mamma och jag gick med henne en stund. Jag köpte två tröjor och ett par shorts . Sen åkte jag till Sonja och vi gick igenom min låt till MGP. Tänk om 4 dagar sitter jag på tåget ner till Karis. Åååh, vad kul det ska bli. Nu har jag inte så mycket annat att göra idag.

Imorgon ska vi cykla int till stan med klassen och så ska vi äta och gå runt lite. Sen på kördag så gäller det. Vi får äntligen sluta lågstadiet och få det efterlängtade sommarlovet. Hoppas ni längtar lika mycket som jag. Ha det bra!

Duktiga flickor

Hej!
Igår var Hannah his mig. Vi köpte lite frukter efter skolan och sen så lagade vi smoothie och. Vi lagade en video som ni säkert har sett redan. Mitt i allt fick vi en idé. Vi skulle laga trerättersmiddag till min familj. Till förrätt lagade vi räksmörgås. Till huvudrätt serverade vi kyckling och pasta. Sen till efterrätt åt vi glass. Allt var jättegott. På kvällen fick jag tråkigt och då gjorde jag lite styrketräning och sen somna jag bra.

Idag så har vi övat på att få betyget för sexorna får det på scenen framför alla föräldrar. Jag har också skrivit wtt FY/KE förhör idag. Finskaprovet fick vi också ut och jag är nöjd med det. Jag var till butiken efter skolan idag och köpte Feni och kvarg. Nu ska jag ut och kolla på DH. Det är jätteskönt väder idag, det är inte så varmt så att man inte klarar av det men det är fortfarande shortsväder. Ikväll har jag fotisträning och imorgon far jag till stan med Hannah för Frida och Johanna kunde inte. See yaaa!

Visa fler inlägg