SPÖKSTAD

Fredagkväll är det nu. Känns inte riktigt så dock för jag har varit ledig hela dagen. Vaknade för övrigt till SNÖ idag. Det är ju förskräckligt, jag åkte ju t.o.m mopo en dag och nu är det visst vinter igen. Surade lite på morgonen och kollade på Shameless. Sedan gick jag ut på en promenad i det äckliga vädret, det regnade och på min lilla stig var det blank is så jag gick runt som Bambi och halkade var femte sekund. Läste ut Det handlar om dig också och de inspirerade mig så satt mig faktiskt ner och skrev musik när jag hade flyt. Det är härligt. Blev väldigt taggad på fredag sedan så jag tvättade håret och sminkade mig på sen-eftermiddagen. Åt middag senare och det tog energi ur mig på något sätt. Så nu sitter jag och lyssnar på Ed Sheerans gamla album och tror jag ska gå och sova istället. Det får man också göra. 
 
 


280317

Idag sprudlar livet i mig. Jag känner mig pirrig och energifull. Kan förstås bero på att jag hann dricka lite kaffe imorse, vilket jag aaaldrig gör. Men hoppas nästan det är på grund av solen. Det underbara vårvädret som sveper med en så fort man sätter foten utanför dörren. Låter lite som en pretentiös edgy teen girl men vad kan man, skyller det på kaffet också. 
 
Har haft en relativit produktiv dag. Dessutom gick jag runt i polotröja, rött läppstift och svarta byxor. Kommer inte ens ihåg hur många som påpekade att jag såg att som Noora från Skam. Hahah det är väl som det ska vara då. Imorgon börjar provveckan så nu på kvällen ska jag sätta mig med kemiboken. Om jag känner att jag hinner kommer jag försöka läsa klart boken för denna månad också. Plockade äntligen upp en ny bok som jag har beställt och är sååå taggad på att börja läsa den. Tycker dock The girl on the train som jag läser nu är väldigt bra också. Blir nästan lite upprymd när jag tänker på att jag kanske blir "dendär som läser böcker". He sku ju va na.
 
 
 
 

GRÅ TISDAG

Hej mina vänner, idag är det tisdag. Den universella tråk-dagen. Började dagen på ett väldigt ledset humör förtäckt som ilska. Gick runt i skolan, lyssnade på musik och såg ur ut. När det sedan blev lunch bestämde jag mig för att bara fara hem. Känner att man måste vara lite snäll mot sig själv och för mig var det att fara hem för att jag mådde dåligt. Brukar ha 1-2 dagar varje termin som en sk. mentalhälsadag eller vad man nu vill kalla det. Kunde inte riktigt koncentrera mig och livet kändes bara hemskt. Så nu är jag hemma, har gråtit en skvätt och tänker nuäta en bagel som jag köpte från Sweet Vasa på väg hem. De hade dekorerat så fint med växter. 
 
 
Visa fler inlägg