END OF MARCH

Pappas bästa kompisar från universitet kom till Hong Kong och hälsade på oss denna helg. En av dem stannade några dagar längre vilket var jättekul både för att det är trevligt. Min söndag var bara väldigt lugn. Jag och Daniel gick bara efter en väldigt sen frukost och sedan gjorde vi inte så mycket mer än att bara vara hemma och planera lite. På kvällen gick jag och Daniel ut på äventy igen och kom hem med mat. Måndag kan man väl säga var den första riktiga dagen av vårt påsklov.(Blir helt lyrisk när jag tänker att jag inte behöver fara till skolan på två veckor men samtidigt kommer paniken om vad jag kan göra på två veckors tid och rädslan av sitta hemma och vara värdelös.) Vi åt en mysig frukost denna dag igen och på eftermiddagen gick Daniel och jag och spelade badminton i vårt clubhouse vilket alltid är kul men så otroligt tävlingsinriktat. Gick till en kinesisk restaurang för andra (!!???!?) gången sen vi flyttade hit och åt Dim Sum. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att städa HELA mitt rum så nu finns det inte en enda vrå som inte skulle vara städig. Det tog nästan hela dagen eftersom det var väälbehövligt. Har annars bara myst, pratat och skrattat med älskade lillebror som verkligen är guldvärd och bakat cookies på kvällen. Detta skall ju vara tänkt som den sista dagen jag äter nyttigt på en månad för att kunna se på mig själv utan att brista ut i gråt så det var en slutspurt med onyttig mat om man säger så. Får väl se hur detta går eftersom jag har alltid har varit en person som har massa ideer och pratar om allting man kan göra men har svårt att sedan få saker gjorda. 
SKAVLAN

Kollade idag på Skavlan som länge har varit ett av mina favoritprogram eftersom jag tycker om programledaren mycket och variationen av gästerna är fascinerande. Just denna vecka medverkade bl.a partiledaren av SD, ett av de politiska partierna i Sverige, Jimme Åkesson. SD är ett parti som har otroligt rasistiska åsikter och fastän jag inte är så värst insatt kan jag ändå med säkerhet att jag absolut inte står för någonting de har sagt. Tyckte att denna intervju var värd att se eftersom Fredrik Skavlan gick inte hårt på honom men ändå tvingade honom att stå för det medlemmar i hans parti hade sagt. Annars var det också andra intressanta gäster.  
 
Ni kan se avsnittet här.
 

RUGBY SEVENS

Rugby är en av de absolut största sporterna i Hong Kong och varje år ordnas Rugby Sevens. Det är en helg fylld av Rugby fastän de flesta tonåringarna använder det som en chans att umgås och göra lite allt möjligt. Jag åkte i alla fall in till Hong Kong Stadium på Lördag och träffade de flesta av mina kompisar där + 100 andra som jag inte kände. Var där hela dagen vilket lätt blev lite tråkigt när alla bara sprang runt, de flesta var ganska fulla redan på eftermiddagen om jag ska vara helt ärlig, och jag kände inte så värst många i området vi var. Vädret var i alla fall på vår sida och det var jättesoligt och varmt hela dagen. Senare på kvällen åkte jag, Tasham och Aisha och köpte lite mat och dryck och for vidare till IFC. Träffade sedan några av våra kompisar där och min kväll slutade riktigt bra.


Visa fler inlägg