HÖSTEN SOM KOMMA SKALL

25 Augusti är dagens datum. Temperaturen ligger under 10 grader. Skolan har pågått i 2 veckor. Hösten kommer snabbare och snabbare och för mig uppkommer många olika tankar. Hösten känns ju verkligen som en nystart. Man har mycket motivation och energi efter sommaren och i många fall känner man sig redo att ta sig en an ett nytt skolår, ett nytt jobb, ny utbildning eller fortsätta med något gammal med nya ögon. 
 
Hela sommaren har jag känt mig exalterad för att börja skolan, få nya antaganden och komma in i rutiner. Nu vet jag inte riktigt vad jag känner. Tror detta blir en höst där jag faktiskt måste ta tag i mitt mående. Se till att prioritera mig själv. Annars kan jag vara ute på hal is och det orkar jag inte med. Tror dock det kommande året kommer vara väldigt händelserikt och roligt samtidigt som det kommer vara slit- och tröttsamt. 
 
Här kommer i alla fall en liten lista på vad jag kommer/vill hålla på med i höst/vinter:
 
 
 
 1) Många fina promenader och pratstunder med mamma. 
 
2) Kolla mycket film + gå på bio ofta !!
 

 
3) Dricka mycket varm kakao med yllesockor och filtar.
 
4) Häng kravlöst med människor.
 
 
5) Gå mycket med varma kläder.
 
6) Försöka njuta av projekt och ha mycket på gång. 
 
 
7) Låååånga fikor med många olika vänner och givande diskussioner.
 
8) Ta spontana resor (kan vara 20km bort)
 
 
9) Få igång ordentliga rutiner och följ dem.
 
10) Halloween och Jul !!!!!
 
 

SUMMER LOVIN, HAD ME A BLAST

Ett sommarlov kom och gick men här har jag inte kikat in en enda gång. De sista skolveckorna gick väldigt långsamt och jag kände att det inte fanns motivation så det var onödigt att ens försöka. Men jag klarade mig. Tycker denhär sommaren har varit helt fantastisk. Började med lägerjobb och Stockholmsvisit i två veckor, hemmafester, brygghäng, picknickar och en vecka i soliga Mallorca. Sedan stod det mycket jobb på schemat. Har varit anställd som Vasa Stads sommarartist vilket betyder att jag har fått uppträda på olika evenemang och anstalter i staden. Väldigt lärorikt och i stunder givande men också väldigt tufft och krävande. Har fokuserat på mig själv och mitt mående men samtidigt tagit vara på alla stunder så gott det går. Hann tillbringa en helg i Jakobstad, hänga med min Ine så gott som varje dag (<3), flytta till ett nytt hus med mamma, ha poolparty och välkomna Jessica till Finland. 

Nu är det en vecka kvar tills skolan börjar och jag känner mig ganska redo men ändå varsam inför det kommande året. Tror det kommer vara fyllt av nya upplevelser och åtagande vilket kommer vara spännande. Måste dock komma ihåg att prioritera mig själv så att jag orkar. Jessica hälsar på från Hong Kong i två veckor och det gör mig nostalgisk på många olika sätt men ändå tacksam för att jag inser att jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu. Hoppas ni har haft ett härligt sommarlov trots att vädret inte har varit det bästa och att ni känner er redo för en nystart (eller helt förskräckta, vilket också är okej).

Visa fler inlägg