just one of those days

Hur har er dag varit idag? Vad har ni gjort? Jag har i alla fall inte gjort någonting egentligen. Jag fick i alla fall sova ut ordentligt idag. Mamma och Daniel hade gjort frukost så jag gick ner och det var riktigt mysigt. Efter det for pappa och Daniel på tekniktävlingar och mamma ut på en promenad så jag damsög två våningar. Mitt rum var seriöst så dammigt att det inte var klokt. Jag tycker ändå att det är helt okej att dammsuga det är inte lika tråkigt som allat annat och man ser resultat snabbt haha. Efter jag hade gjort min stora ansträngning för dagen lagade jag frukt och varm choklad och kollade på alla tjejfilmer jag vet om och det håller jag fortfarande på med. Just nu funderar jag på om jag skulle orka gå ner och hämta glass men jag vet inte om jag har tillräckligt mycket ork. Ikväll har vi i alla fall bestämt att vi ska äta hemlagad pizza, kolla på sista avsnittet av Inför Mgp och bara ha det allmänt trveligt. Låter helt okej i mina öron i alla fall!
 
 

MGP-låtarna

Hejsan!
Idag har skolan varit helt normal. Vi hade gympa första timmen och det var helt kul. Sen for jag och handlade för elevkåren. Jag kom hem för en stund sen och jag har ätit och bytt till myskläder. 
 
Idag har förresten alla låtar i Mgp kommit ut så ni ska fara och lyssna på dem så ni vet vad det är ni ska rösta på sen haha. Jag är faktsikt helt nöjd med min låt nu sist och slutligen. Nu är det bara en vecka kvar till själva tävlingen och nerverna börjar nog visa sig lite men jag är ganska så lugn, det är ändå det här som jag tycker om att göra allra mest så det ska nog inte vara något problem. Jag far på onsdag nästa vecka med tåget ner till Helsingfors så jag är ju där några dagar före. 
 
 
Vi hörs senare!
 
 

onsdagsfika

Hej,
Känns som att jag skriver alla mina inlägg i bussen men det beror väl på att jag alltid kommer på att jag borde blogga. Igår hoppade jag iaf av i stan och gick runt en stund medan jag väntade på Linn. Vi gick till Sweet Wasa som vanligt och åt och pratade. Känns skönt att bara få prata. På kvällen hade vi någon klassgrej som jag for på. Tänk er det här; stå ute i 2 graders värme i 2 timmar och bygga en kastmaskin med våta vans och alldeles gör lite kläder. Låter inte det kul? 

På tal om vädret så har det slagit om ordentligt. För några dar sen så var det 20 grader och sol och nu har vi nästan nått köldgrader. Fast jag har bott i Finland hela mitt liv blir jag alltid lika förvånad.Visa fler inlägg